Family group Mangal Restaurant
Author's cuisine restaurant
Author’s cuisine | Details | Tasty
Rezervarea meselor
+(373)68-337-377
CINAR RESTAURANT
Rața Peking
Rața umplută era o specie destul de bine hrănită și grasă, cu un „caracter” moale și suculent, așa că a devenit instantaneu o favorită multinațională. Aceasta era în 1330 la curtea împăratului Zhenzong, desigur, chinezesc. Medicul său de curte, Hu Sihui, credea că rața, unsă anterior cu miere și coaptă pe bușteni de cireșe, atunci când pielea ușor se separa de pe carnea suculentă și căpăta o culoare aurie și o crostă strălucitoare, este foarte bună pentru sănătate.
Servim de joi pînă duminică. Este de dorit să rezervați din timp cina Dvs.
Fiecare bucățică de carne de pasăre, care ar trebui să conțină carne, grăsime și piele, este înfășurată într-o clătită caldă de grâu sau orez, împreună cu ceapă crocantă și felii de castraveți proaspeți, apoi înmuiată în sos dulciu hoisin – un rulou atât de sățios și va fi etalonul gustului echilibrat.
La servire, rața este tăiată în felii subțiri, fiecare neapărat cu câte o bucățică de piele.

CINAR RESTAURANT